Op maat gemaaktLichtplannen

Wij verzorgen aan de hand van jouw wensen een creatief en duurzaam 3D lichtplan. Op maat gemaakt voor iedere ruimte.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Met goed licht ziet alles er beter uit. Onze experts denken graag met je mee en voorzien je van het nodige lichtadvies voor iedere ruimte. Zie het als een kant-en-klaar plan die je gemakkelijk kunt presenteren aan jouw klanten. Zo bespaar je tijd en kun jij je richten op waar je goed in bent: het installeren.

Onze lichtplannen kunnen worden voorzien van een professionele 3D-visualisatie zodat je een levensecht beeld hebt van iedere situatie. Wij maken eerst een plattegrond van de woning of het bedrijf. Vervolgens geven wij voor iedere ruimte een advies waar de verlichting het beste tot zijn recht komt.

https://www.stselektra.nl/wp-content/uploads/2021/12/verlichting-1.jpg
https://www.stselektra.nl/wp-content/uploads/2022/02/verlichting1.jpg
https://www.stselektra.nl/wp-content/uploads/2022/02/verlichting2.jpg
https://www.stselektra.nl/wp-content/uploads/2021/11/hexagon-orange-huge-1.png

Wij hebben een groot assortiment aan verlichting en deze producten zijn ook uit eigen voorraad leverbaar. Jouw bestelling is dezelfde dag al op te halen of wordt zelf gratis bij je thuisbezorgd. Wij leveren onder andere bekende merken als Philips, Norton, SLV, Berla, Yela, Osram, Prolumia, Bailey.

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent onze lichtplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag in onze winkel of komen bij jou langs.

Wij helpen je graag!

Kennis van de markt

Door onze brede kennis van de elektrotechniek kunnen wij jou bij ieder project ondersteunen. Naast het leveren van de materialen, bieden wij ook volledig verzorgde diensten aan. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: het installeren.